Resepi Udang Celup Tepung Bestari : Resepi Cendawan Goreng Rangup Tepung Bestari Fayekusairi Yang Menggugah Selera Dan Mudah Resepi Kak Ross
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. 1 cawan tepung beras cap gajah;
Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. 1 biji telur ambik kuning sahaja;
Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya.
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. 1 biji telur ambik kuning sahaja; 1 cawan tepung beras cap gajah; Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 biji telur ambik kuning sahaja; Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. 1 cawan tepung beras cap gajah; 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 biji telur ambik kuning sahaja; (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. 1 cawan tepung beras cap gajah;
1 cawan tepung beras cap gajah;
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung beras cap gajah; 1 biji telur ambik kuning sahaja;
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 biji telur ambik kuning sahaja; Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. 1 cawan tepung beras cap gajah;
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 biji telur ambik kuning sahaja; 1 cawan tepung beras cap gajah;
Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung beras cap gajah; 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. 1 biji telur ambik kuning sahaja;
Resepi Udang Celup Tepung Bestari : Resepi Cendawan Goreng Rangup Tepung Bestari Fayekusairi Yang Menggugah Selera Dan Mudah Resepi Kak Ross. 1 biji telur ambik kuning sahaja; 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. 1 cawan tepung beras cap gajah; Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras udang celup tepung bestari. 1 biji telur ambik kuning sahaja;
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 biji telur ambik kuning sahaja; Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook. Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya. 1 cawan tepung beras cap gajah; Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
1 cawan tepung beras cap gajah; Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook.
Memang sedap dan rangup kerisik tepungnya.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
1 cawan tepung beras cap gajah;
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung beras cap gajah;
1 biji telur ambik kuning sahaja;
Sila cuba resepi yang dikongsikan oleh kitin mahinah pak tam di facebook.
Post a Comment for "Resepi Udang Celup Tepung Bestari : Resepi Cendawan Goreng Rangup Tepung Bestari Fayekusairi Yang Menggugah Selera Dan Mudah Resepi Kak Ross"